0.00

Winkelwagen

0
Bestellingen in onze webwinkel kunnen uitsluitend afgehaald worden!

Premier Mosselen Jumbo

Onze verse mosselen worden gekweekt op de bodem, op traditionele wijze dus. Vervolgens worden ze in onze fabriek verwaterd, schoongemaakt en met zorg geselecteerd en ingepakt. De bodemmosselen worden gesorteerd in de maten Goudmerk, Jumbo, Imperial, Jumbo en Extra waarbij Goudmerk de grootste zijn en Extra de kleinste. Kijk voor inspiratie eens bij onze recepten.

Vanaf 7.50

Product Omschrijving
Extra informatie
Reviews
Voedingswaarden

Beschrijving

Het kweken van Premier Jumbo mosselen is een waar ambacht. Het begint bij mosselzaad, afkomstig uit de visserij of mosselzaad-invanginstallaties (MZI). Na de invang of vangst van het zaad, zaait de mosselkweker de kleine mosseltjes weer uit op een kweekperceel, bij voorkeur op een beschutte plaats waar het mosselzaad rustig kan groeien en niet weg kan waaien. Vervolgens gaan de mosselen naar een plek met meer stroming, waar ze profiteren van de grotere voedselrijkheid. Krijn Verwijs beheerst dit ambacht en kweekt zelf mosselen in Ierland. Daarnaast werken we samen met de beste kwekers, die hun vak verstaan en dezelfde hoge kwaliteitseisen aan hun product stellen als wij.

Ongeacht waar de mosselen vandaan komen, of dit nu uit ‘onze achtertuin’ de Oosterschelde is of van verder weg, bij Krijn Verwijs worden ze minimaal 8 tot 24 uur verwaterd in het moderne verwaterings- en zuiveringsstation. Hier filteren de mosselen zich met gezuiverd Oosterscheldewater. Dit zorgt voor een hoge kwaliteit en gegarandeerde voedselveiligheid, kortom kwaliteit uit Yerseke.

Extra informatie

Gewicht N/B
Gewicht

1 kg, 2 kg

Voedingswaarden

Energie
125
Kilocalorie
Energie
527
KiloJoule
Vet
3.1
Gram
Waarvan verzadigd vet
1.0
Gram
Koolhydraten
7.0
Gram
Waarvan suikers
0.0
Gram
Eiwitten
17.2
Gram
Zout
-1.03
Gram

Anderen bekeken ook

Copyright © 2023 Krijn Verwijs Yerseke BV. Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie
cartmagnifiercrossmenuwarning