0.00

Winkelwagen

0

Kreeft & Krab

gepocheerde kreeft

Chef Rens’ gepocheerde kreeft

Chef Rens ontwikkelde een 3 gangen menu voor de feestdagen. Met als klapstuk van dit drieluik de gepocheerde kreeft in vanillesaus. Een prachtig, verwarmend hoofdgerecht waarmee je zeker de blits zal maken bij familie en vrienden. De frisse tomaatjes bieden een mooie balans voor de volle vanillesaus. Door de kreeft zacht te pocheren, wordt hij extra smaakvol.

Chef Rens’ miso kreeft met citroenrisotto

@chef.rens is een kok die onder andere op Instagram de prachtigste recepten maakt van onze producten. In dit recept combineert @chef.rens kreeft met een frisse citroenrisotto en het resultaat is briljant! Op zijn Instagram vind je een reel waarin hij precies uitlegt wat hij doet. Ga jij de uitdaging aan?
oosterscheldekreeft risotto

Risotto met Oosterschelde kreeft

Het Oosterschedlekreeftseizoen loopt van eind maart tot 15 juli, de perfecte tijd voor een lekkere risotto buiten in de zon.
no-waste kreeftensoep

Kreeftensoep

No-waste kreeftensoep. Met deze soep gebruik je elk onderdeel van de kreeft. Zou haal je het meeste uit je kreeft. Perfect voor de dag na een kreeftendiner, of maak het jezelf makkelijk en koop een al gekookte kreeft. Het kreeftenvlees kun je gebruiken voor een lekkere lobster roll.
afbeelding van een gekookte kreeft

Gekookte kreeft

Exacte kooktijden voor verschillende maten kreeften

Lobster Rolls

De klassieke New England Lobster Roll by @mrs_seafood

Gegrilde kreeft met botersaus

Gegrilde kreeft met botersaus. De boter maakt het zachte vlees van de kreeft nog zachter en malser.
Copyright © 2024 Krijn Verwijs Yerseke BV. Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie
cartmagnifiercrossmenu
X