0.00

Winkelwagen

0
9 april 2024

Krijn Verwijs breidt het productportfolio uit met verse vis door een strategische samenwerking met Van de Water Seafood

Deze samenwerking zal de groeiambitie van de bedrijven versterken

Krijn Verwijs kondigt een belangrijke samenwerking aan met Van de Water Seafood uit Yerseke. Deze strategische samenwerking benadrukt de toewijding van beide bedrijven om consumenten betrouwbare visproducten te bieden. Van de Water Seafood is gespecialiseerd in de verwerking van verse vis uit onder andere IJsland, Noorwegen en de Noordzee in het algemeen.

“Met een sterk netwerk en een groeiende vraag naar verantwoorde producten uit de zee, zijn wij klaar om het assortiment verder uit te breiden,” geeft Caroline Verwijs, Directeur Krijn Verwijs Yerseke, aan. In de komende maanden richten beide partners hun inspanningen op de verdere ontwikkeling van hoogwaardige verse visproducten, waaronder kabeljauw, schelvis, skrei, roodbaars en koolvis, die ze zullen distribueren via hun netwerk.

Krijn Verwijs is ervan overtuigd dat mariene eiwitten een belangrijke rol spelen in de toekomstige voeding. Dit initiatief markeert daarom de volgende fase in hun streven naar het produceren van voedzame en gezonde producten voor menselijke consumptie. “Dat alles doen wij zonder familiewaarden zoals transparantie en verantwoordelijkheid voor de bron uit het oog te verliezen,” sluit Caroline af.

Copyright © 2024 Krijn Verwijs Yerseke BV. Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie
cartmagnifiercrossmenu
X