0.00

Winkelwagen

0

Seafood Expo Global

Ontmoet ons tijdens de SEG in Barcelona

Ontmoet ons op de SEG in Barcelona. Kom langs bij de stand op de beurs van 23-25 april. Samen met onze seafarmers en vissers streven we naar een duurzame toekomst en koesteren we de zee als onze bron! Kom meer te weten over onze kwekerijen, seafarmers en producten op onze stand. We vertellen je alles over hun ervaringen, verhalen en speciale kenmerken
Je kunt ons vinden op Stand 3G401 in het Dutch Paviljoen!
Kees van Damme
Vincent Bol
Saltmen
Saltmen

Kees van Damme

Kees gelooft dat je op een jonge leeftijd moet beginnen wanneer je start met het kweken van mosselen. "Je moet echt leren hoe het werk met moeder natuur," zegt Kees. Hij is de 5e generatie van de Van Damme familie die hun mossels in de Oosterschelde kweken.

Vincent Bol

Vincent is de 5de generatie binnen de kwekers van zijn familie. Het kwekersgen zit in zijn bloed wat resulteerd in schitterende producten. De oesters van Vincent worden geoogst van de bodem van de Oosterschelde en het Grevelingenmeer.

Saltmen

De Buitjes, Rispens, van Straten en Bolt families hebben een lange geschiedenis in de garnalenvisserij. Ze dromen ervan een erfenis voor hun kinderen- en kleindkinderen achter te laten, waarin ook zij op een duurzame manier kunnen blijven oogsten uit een vruchtbare zee en smaakvolle levensmiddelen kunnen ontwikkelen vanuit één passie.

Saltmen

In de baai van Poulnasherry creëren de sterke stromingen en de tweemaal daags opwellende getijden van de Atlantische Oceaan, een ideale omgeving voor de oesterteelt, waardoor hun gezondheid en kwaliteit gewaarborgd zijn. Het water van de baai, dat verrijkt is met algen en plankton uit de rivier de Shannon en mineralen uit de baai zelf, draagt bij aan de uitzonderlijke omstandigheden. Thomas Galvin, erkent de pracht van de oesters. Galvin benadrukt de noodzaak van regelmatige verzorging, een toewijding die vereist dat er met de getijden wordt gewerkt, wat dag en nacht tijd en geduld vergt. Deze aanpak resulteert in de mooiste oesters die wij noemen: SUPREME.

Vraag hier je productcatalogus aan!

Copyright © 2024 Krijn Verwijs Yerseke BV. Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie
cartmagnifiercrossmenu
X