0.00

Winkelwagen

0

Seizoensproducten

Aguachile met oester

Aguachile lijkt op tijgermelk, maar is net anders. Het concept is wel hetzelfde, de vis gaart in de aguachile. Om de aguachile niet te overheersend te maken, hebben wij minder aguachile gebruikt. De oester gaart dan niet, maar eet je gewoon rauw!
Mosselen met roquefort saus

Mosselen met Roquefortsaus

Roquefort wordt ook wel de koning van de blauwaderkazen genoemd. De pittige smaak van de roquefort wordt verzacht door de zilte mosselen. Mosselen met roquefortsaus is een klassiek Franse gerecht en het blijft een feestje, hoe vaak je het ook eet!
mosselen venkel pastis gezond

Mosselen met venkel en pastis

Laat je verrassen door de subtiele anijssmaak in dit gerecht. Deze klassieker zit boordevol groenten en is daardoor extra lekker gezond!
amandes lamsoorpesto

Amandes lamsoorpesto

Nootachtig en zilt, dat is hoe wij de smaak van een amande beschrijven. De nootachtige smaak van de geroosterde pijnboompitten en de zilte smaak van de lamsoor maakt dat de lamsoorpesto de amandes versterkt en complimenteert.
frisse zomeroester

Frisse zomeroesters

Heerlijke frisse zomeroesters - granny schmidt appel, komkommer, citroensap en rasp en la zelandaise of SOL oesters
oosterscheldekreeft risotto

Risotto met Oosterschelde kreeft

Het Oosterschedlekreeftseizoen loopt van eind maart tot 15 juli, de perfecte tijd voor een lekkere risotto buiten in de zon.
afbeelding van een gekookte kreeft

Gekookte kreeft

Exacte kooktijden voor verschillende maten kreeften
premier paella

Premier Paella

Premier Paella. Kun je niet kiezen tussen al onze heerlijke producten? Maak dan deze paella! Een echte showstopper om van te genieten met familie en vrienden.
Copyright ┬ę 2024 Krijn Verwijs Yerseke BV. Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie
cartmagnifiercrossmenu
X